Monday, June 7, 2010

~Minggu terakhir di rumah...~

Salam everyone...



Ari nie 7 Jun 2010....minggu minggu terakhir di rumah sebelum aku akan bertugas sebagai seorang design engineer....huhuhu...giler gempak jawatan aku....tanggungjawabnye pn gempak giler...



Aku baru je balik dr pegi lawatan tapak untuk projek-projek KEJORA ngan ayah aku....dok minum2 ngan jurutera ngan juruteknik kat cni...huhu...mungkin nie la yg akan aku alami nnati mase aku keje...ayah pesan " kite kna baik ngan sume org..jangan sombong x bertempat...cari kawan ramai xpe, tp jgn cari musuh..." nasihat yang akan aku pakai bile deal ngan client nnti..insyallah...



Perasaan nie xtau la cmne nak explain..berdebar+cuak+takut+gembira+excited sume dh bercampur aduk....harap harap nanti sume kawan kawan sekerja aku okay okay je sume...xnak la cari pasal time awal2 kerja plak...



Aku harap dapat mulakan hidup baru sekarang....ape yg berlaku biarlah berlaku...aku akan belajar dari kesilapan lalu...mungkin dulu aku terlalu mengikut perasaan sampai aku mengabaikan perasaan orang yang sayang pada aku...



Hubungan aku ngan die aku akan jage insyaallah....aku harap hbgn kitorg berpanjangan dan kekal sehingga ke jinjang pelamin...itulah yg aku harapkan ketika mula2 aku menjalinkan hubungan dengan die...insyaallah...



Segala urusan tentang pelajaran aku dh selesaikan....aku harap dpt konvo OGOS 2010....hehehe...insyaallah....just nak tunggu surat dr PPS je...kalo xde aral melintang, konvo lah aku tahun nie..hehehe..suke suke suke...



Aku bersyukur sgt yang Tuhan murahkan rezeki aku...pas bs exam je, aku dh dapat 5 interview keje...kawan kawan aku selalu cakap yang susah nak cari keje skrg..tp alhamdullilah, mane je aku pegi, aku dpt keje 2...cume aku perlu memilih yang terbaik untuk aku....

Hahaha...dh xtau la nak tulis pe...insyallah kalo ade mase, aku akan menulis lg...till we meet again..bye bye...

Sunday, April 25, 2010

~NOVEL UP FOR SALE~

~NOVEL UNTUK DIJUAL~



Tajuk : "5 TAHUN 5 BULAN"
Penulis : " Hlovate "


Harga : RM 12 (x termasuk postage)

Tajuk : " PELANGI'
Penulis : " Syud, Hlovate & Noor Suraya"

Harga : RM 15 ( x termasuk postage)



Tajuk : " TANYA PADA HATI"
Penulis : " Iman Xara"

Harga : RM 12 (x termasuk postage)


Tajuk : " 143 I LOVE YOU"
Penulis : " Pingu Toha"


Harga : RM 12 (x termasuk postage)










Saturday, April 24, 2010

~NOVEL UP FOR SALE~

NOVEL BY ALAF 21

Tajuk : " MAKNA CINTA"
Penulis : " Maria Alina"

Harga : RM 12 ( x termasuk postage)



Tajuk : " DIA DI HATI"
Penulis : " Hasreeyati Ramli"


Harga : RM 10 (xtermasuk postage)



Tajuk : " YANG SEBENARNYA"
Penulis : " Aisya Sofea"

Harga : RM 12 (x termasuk postage)






Tajuk : " SALJU CINTA"
Penulis : " Nuriz Aida"
Harga : RM 11 (x termasuk postage)





Tajuk : " SAKSI CINTA"
Penulis : " Wana Amani"
Harga : RM 11 (x termasuk postage)








Tajuk : " GERIMIS RINDU"
Penulis : " Meen Zulaikha"
Harga : RM12 (x termasuk postage)




Tajuk : 'CINTA SEORANG KEKASIH"
Penulis : " Elee Mardiana"

Harga : RM 12 ( xtermasuk postage)







Tajuk : " HATIKU DI HARAJUKU"
Penulis : "Ramlee Awang Murshid"
Harga : RM 12 ( xtermasuk postage)








Tajuk : " CUMA DIA"
Penulis : " Norazlina Nordin"


Harga : RM 12 (x termasuk postage)



First Time.....

This is my first time create blog...hope u guys like it....